Conceptontwikkeling

Concept, strategie en mediaplanning

Een ontwerp en een designvoorstel moet er niet alleen goed uitzien, maar ook voldoen aan alle randvoorwaarden: het budget, de wens van de klant of de eisen die een drukker stelt. En wat is de doelgroep van de publicatie (zowel offline als online)? Wanneer gebruik je een folder en wanneer liever een brochure? Hoe wordt een advertentie gelezen? Welk effect hebben beelden en kleuren? Welke teksthantering past er het beste bij? Welke communiatiekanalen zijn er? Al deze vragen (en nog veel meer) stellen wij onszelf en de antwoorden verwerken wij in een individueel, creatief en kleurrijk concept.

Advertentie- en Reclame Strategieën

Het creatieve en kleurrijke team van studio mikmak bedenkt, helpt mee en ontwikkelt advertentie- en reclamestrategieën voor onze klanten. Daarbij kan het gaan om de aanloop tot de lancering van een nieuwe website of webapplicatie. Maar ook om de opening van een bedrijf, imagoverbetering, de invoering van een nieuwe huisstijl, een verkooptraject of om het creëren van ‘goodwill’ bij de lancering van een nieuw product of een belangrijk project. Studio mikmak combineert daarom graag haar uitgebreide kennis en ervaring in conceptontwikkeling, webdesign en visueel design om de communicatiedoelen van zowel kleinere als grotere bedrijven en organisaties te vertalen naar creatieve strategieën.

Mediaplanning uitbesteden

Bij studio mikmak kunnen we ook een mediaplanning voor je maken. Wij verdiepen ons door middel van grondig vooronderzoek in het doel en de doelgroep van jouw project en vertellen je daarna precies hoe, waar, wanneer en hoevaak je een bepaalde advertentie of campagne dient in te zetten. Hierbij is onder andere van belang het budget dat je te besteden hebt, alsmede het medium of de media die we gaan inzetten om jouw product of dienst of gebeurtenis onder de aandacht te brengen. Hierbij kan het gaan om televisie, radio, kranten, magazines, billboards, mailings, nieuwsbrieven, brochures, websites, sociale media, blogs, applicaties en gadgets.

Budget altijd op maat

De mogelijkheden zijn letterlijk oneindig, maar jouw budget misschien niet altijd. Bij studio mikmak zijn we er trots op dat we voor onze klanten vaak het maximale weten te halen uit elk budget. Aarzelen hoeft dus niet, wij vertellen je altijd precies wat we voor jouw specifieke situatie kunnen betekenen.

Loading